februar 2019

ÅF åbner ny afdeling for byggeri i København

Den 1. marts udvider ingeniør- og designvirksomheden ÅF forretningen med en ny afdeling for byggeri i hovedstadsområdet.

Til at stå i spidsen for den nyoprettede enhed er Cathrine Heiberg ansat som afdelingschef. Hun kommer med lang erfaring som projektchef hos NNE og Novo Nordisk med ansvar for store og komplekse projekter inden for pharma. Som uddannet bygningskonstruktør har hun også tidligere været beskæftiget inden for såvel bolig- som offentligt og erhvervsbyggeri – både med egen virksomhed og som arkitekt hos et typehusfirma.

– En stor del af vores nuværende projekter ligger i hovedstaden, og derfor er etableringen af en ny afdeling i Københavnsområdet et naturligt skridt at tage. Samtidig er der her et marked og en lang række potentielle kunder, som vi ikke har fat i. Simpelthen fordi vi ikke er til stede med et kontor. Det gælder for eksempel inden for fødevare- og medicinalindustrien, som er et strategisk fokusområde for ÅF, siger CEO Martin Kjær.

– Jeg er overbevist om, at Cathrine – med sin baggrund og erfaring – er den helt rigtige profil til at stå i spidsen for en fremtidig stærk byggerienhed i København, fortsætter han.

ÅF Buildings Denmarks nye afdeling vil fra den 1. marts være at finde i Herlev nord for København. Her holder ÅF’s øvrige danske selskaber også til. De beskæftiger sig blandt andet med procesindustri og trafikanlæg til veje og jernbaner. 

Fakta om ÅF

ÅF er en ingeniør- og designvirksomhed med base i Europa men kunder over hele verden. Fordelt på kontorer i 30 lande er vi mere end 10.000 medarbejdere, som hvert år udfører projekter i mere end 100 lande fra Brasilien til Vietnam. I Danmark er over 600 ansatte beskæftiget inden for områderne byggeri, anlæg, industri, energi og lysdesign. Heriblandt er godt 300 medarbejdere i Herning, Aarhus og nu også Herlev en del af ÅF’s forretningsområde Buildings. Læs mere på afconsult.com.

For yderligere information

Martin Venning Kjær, CEO | Business Unit Director
martin.kjaer@afconsult.com +45 27 23 61 07

Jesper Mørkenborg, Kommunikation
jesper.moerkenborg@afconsult.com +45 51 96 49 02