februar 2019

ÅF og Pöyry er nu ét selskab

I december 2018 blev planerne om at sammenlægge ÅF og Pöyry offentliggjort. Fra og med i dag den 22. februar 2019, er ÅF og Pöyry nu officielt ét selskab. Det betyder, at vi nu er mere end 16.000 eksperter globalt inden for ingeniørkunst, design og rådgivning.

- I en tid med store forandringer og udfordringer er det vigtigt at have klare mål for fremtiden, at være konsekvent og modig i sin overbevisning. Som ét selskab vil vi samle vores evner og muligheder og tage dem til næste niveau. Næste niveau i forhold til vores samarbejdspartnere ved at kombinere vores kompetencer og indsigt. Næste niveau for alle ansatte når det gælder personlig udvikling, og næste niveau når det gælder vækst. Vi vil fortsat fokusere på at levere en kundeoplevelse udover det forventelige, og sikre at du som kunde fortsætter med at få den service, som vi er kendt for, siger Jonas Gustavsson, CEO i ÅF Pöyry.

Den nye koncernledelse, der er præsenteret i dag i en pressemeddelelse, består af medlemmer fra både ÅF og Pöyry. Pöyry har ingen aktiviteter i Danmark. ÅF er repræsenteret med i alt godt 600 medarbejdere inde for byggeri, anlæg, industri, energi og belysningsdesign.

Pressemeddelelse (på engelsk)