juni 2018

Midtconsult skifter navn til ÅF

For halvandet år siden blev vi en del af den svenske koncern ÅF. 1. juni 2018 skifter vi navn for at styrke positionen på det danske marked yderligere.

De senere år har Midtconsult oplevet en kraftig vækst i både omsætning og i antallet af medarbejdere. Det har ikke ændret sig siden salget til ÅF i januar 2017. Tværtimod. På grund af de samlede kompetencer i ÅF, er det blevet muligt at byde ind med en endnu større palette af ydelser. Det har siden overtagelsen ført til en række spændende opgaver inden for nye forretningsområder.

- Såvel nye som eksisterende samarbejdspartnere har vist stor interesse i at kombinere de ydelser, vi altid har været kendt for at levere, med specialistydelser fra andre dele af ÅF. Et eksempel er i Food & Pharma-industrien. Her har vi en unik position, da ÅF-koncernen har stor erfaring med både procesdelen og byggeriet udenom. Ved at skifte navn til ÅF bliver det nu lettere for os at vise de mange muligheder, vi har kunnet tilbyde, siden vi blev en del af koncernen, siger Anders Bertelsen, der er konstitueret direktør og CFO i ÅF Buildings Denmark.

Nyt navn men stadig de samme

Udover nyt navn og logo – og endnu flere kompetencer – kommer kunder og samarbejdspartnere ikke til at mærke de store ændringer i dagligdagen.

- Det har hele tiden været vigtigt for både os og koncernledelsen i ÅF at sikre, at salget ikke skulle medføre ændringer i den måde, vi driver vores kerneforretning på. Vi skaber værdi gennem nærhed til kunderne og vores lokale kendskab – og det bliver vi ved med. Samarbejdet fortsætter som hidtil uanset hvilket logo, der står på døren. Det kan vi godt love, fastslår Anders Bertelsen.

I Danmark beskæftiger ÅF cirka 540 medarbejdere inden for områderne byggeri, arkitektur, industri, infrastruktur og lysdesign. Midtconsults 280 medarbejdere i Herning og Aarhus bliver internt en del af ÅF’s forretningsområde Buildings.

Danmark er – sammen med Norge – udset som vækstområde i ÅF’s nye strategi ’Making Future’, og virksomheden forventer en markant, positiv udvikling på det danske marked i de kommende år.

 

For yderligere information

Anders Landsig Møller Bertelsen, konst. direktør og CFO +45 21 35 43 03
Jesper Mørkenborg, Marketingkonsulent +45 51 96 49 02