september 2018

Ny direktør for ÅF Buildings Denmark

Martin Venning Kjær er den 3. september tiltrådt i stillingen som CEO for ÅF Buildings Denmark P/S.

Den nye CEO har i løbet af sin rådgiverkarriere i Sweco opnået omfattende erfaring med rådgiverbranchen i ind- og udland. Dette har blandt andet været inden for infrastruktur og byggeri i både Danmark, England og Vietnam og i roller som projekt-, markeds- og regionsdirektør for byggeri. Senest har han i MT Højgaard varetaget en stilling som sektionsdirektør i Byggeri & Anlæg Vestdanmark.

- Jeg ser frem til at blive en del af ÅF-koncernen, som tæller over 10.000 medarbejdere globalt og mere end 500 medarbejdere i Danmark på kontorer i Herning, Aarhus, Kolding, Randers, Kalundborg og København. ÅF’s ambitioner er store, og Danmark er - sammen med Norge - udset til at være et af de store vækstmarkeder i fremtiden. Målet er at blive blandt de tre største aktører i landet inden for blandt andet byggeri. Samtidig med det skal vi være én af de mest attraktive virksomheder at arbejde for og sammen med. I den nærmeste tid glæder jeg mig dog først og fremmest til at lære virksomheden, medarbejderne og kunderne at kende, siger Martin Venning Kjær.

Privat bor han i det nordvestlige Randers med sin kone Christina og deres tre drenge på 5, 9 og 12 år.

Martin er ikke den eneste nytilkomne hos ÅF Buildings Denmark. Virksomheden oplever fortsat en god tilgang af nye kunder og projekter, og siden årsskiftet er der kommet knap 60 nye kolleger til. Det bringer det samlede antal medarbejdere på de to kontorer op på over 300. Meget passende har domicilet i Herning netop været igennem en omfattende renovering, ligesom der også er bygget om på kontoret i Aarhus for at huse de mange nyansættelser.

Anders Bertelsen, der siden december 2017 har varetaget ledelsen af ÅF Buildings Denmark, fortsætter i sin position som CFO og får ansvaret for ÅF’s samlede finansielle aktiviteter i Danmark.