Viden og erfaring sikrer spændende projekter

Gennem mere end fire årtier har vi under navnet Midtconsult opbygget og udvidet vores vidensbank. En bank, der konstant bliver beriget med nye erfaringer gennem utallige rådgivningsopgaver over hele landet. Byggeriet bliver stadig mere komplekst og stiller større krav til kreativ tænkning. Med baggrund i vores viden og erfaring har vi mulighed for at være med på de største projekter – boliger, kontorer, hospitaler og hoteller. Ingen opgaver er for store, men heller ingen er for små.

Fra vores kontorer i Herning, Aarhus og Herlev – og nu som en del af AFRY – rummer vi alle specialer og kompetencer i én og samme dynamiske organisation. Det giver et sikkert afsæt til både nutidens krav om rationelt og funktionelt byggeri - og til fremtidens mest avancerede projekter.

I AFRY arbejder vi med alle felter af projektering. Fra akustik, anlægsarbejder, bærende konstruktioner, brandteknik, bygningskomplettering, VVS-, ventilation og energiteknik - til el-installationer, miljøforbedringer, energimærkning og byggestyring.

Vi yder tillidsfuld rådgivning uden store armbevægelser. Den jordnære kontakt og de rigtige løsninger er grundstenene i vores troværdighed. Den tætte kontakt sikrer, at samarbejdet med tiden udvikler sig til et partnerskab.

Et godt sted at være

I AFRY er der albuerum og en bred faglig viden. Trivsel og udvikling er altid i fokus. Hvad enten du har lyst til at specialisere dig indenfor dit eget fagområde, at videreuddanne dig indenfor andre fagområder – eller måske på sigt at stå i spidsen for AFRY's største projekter - findes mulighederne hos os.
Læs mere under Job & Karriere