Presse

Her kan I finde billedmateriale, logo og tekst om ÅF. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med yderligere information, og I er altid velkomne til at kontakte os.

Kort om ÅF

Viden og erfaring sikrer spændende projekter

Gennem mere end 40 år har vi opbygget og udvidet vores vidensbank. En bank, der konstant bliver beriget med nye erfaringer gennem utallige rådgivningsopgaver over hele landet. Byggeriet bliver stadig mere komplekst og stiller større krav til kreativ tænkning. Med baggrund i vores viden og erfaring har vi mulighed for at være med på de største projekter – boliger, kontorer, hospitaler og hoteller. Ingen opgaver er for store, men heller ingen er for små.

Fra vores kontorer i Herning og Aarhus – og som en del af ÅF – rummer vi alle specialer og kompetencer i én og samme dynamiske organisation. Vi yder tillidsfuld rådgivning uden store armbevægelser. Den jordnære kontakt og de rigtige løsninger er grundstenene i vores troværdighed.

Et godt sted at være

I ÅF er der albuerum og en bred faglig viden. Trivsel og udvikling er altid i fokus. Hvad enten man har lyst til at specialisere sig indenfor sit eget fagområde, at videreuddanne sig indenfor andre fagområder – eller måske på sigt at stå i spidsen for ÅFs største projekter - findes mulighederne hos os.