Akustik er for alle

Akustik og støj er relevant på alle niveauer og har betydning for både produktionsvirksomheder, private, kommuner, institutioner, entreprenører og arkitekter. Vores ydelser er tilpasset alle aktører i byggebranchen, såvel som øvrige brancher. 

De akustiske forhold og støj har betydning for vores koncentration, for søvn, for kultur, for rekreation og kommunikation. Overalt, hvor mennesker opholder sig, har akustikken en betydning. Når der bygges nyt eller renoveres, er det vigtigt at afstemme de akustiske forhold til den tiltænkte anvendelse og til myndighedskrav. Vi har stor erfaring med at finde de rette krav til et rum i forhold til anvendelsen.

Vi foretager bygningsakustiske og rumakustiske målinger, såvel som støjmålinger for at undersøge både eksisterende og nye forhold. Vi har god erfaring med at finde effektiv afhjælpning, når noget er gået galt eller mangler. Vi har også erfaring med at projektere til de akustiske, støj- og lydmæssige krav og har en bred indsigt i mulige løsninger.